Dobro došli na stranice Pravila privatnosti V1 Travel Corner V1 Zone. U ovom dokumentu saznat ćete koje podatke prikupljamo, u koju svrhu, kako ih obrađujemo i čuvamo, te druge pojedinosti vezane za politike privatnosti i pravila kolačića. U daljnjem tekstu „mi” se odnosi na V1 Travel Corner j.d.o.o. za audiovizualnu djelatnost. "Osobni podaci odnose se na podatke korisnika koje prikupljamo i koristimo prilikom postupka registracije u članstvo V1 Zone. Politika prikupljanja i obrade osobnih podataka u skladu je s  Uredbom  EU o zaštiti pojedinaca u vezi s obradom osobnih podataka i o slobodnom kretanju takvih podataka.

Koje podatke prikupljamo

Prikupljamo osobne podatke korisnika koji su nužni za otvaranje korisničkog računa i početak članstva u V1 Zoni koji omogućava pristup zaštićenom sadržaju. To su ime, prezime, adresa, email-adresa, te podaci za slanje računa. Osim ovih, prikupljamo i opcionalne osobne podatke koje korisnik može, ali ne mora dati.

Način prikupljanja podataka

Podatke prikupljamo isključivo putem obrasca za registraciju na mrežnim stranicama V1 Travel Corner V1 Zone. Podaci korisnika čuvaju se na našem serveru i zaštićeni su korisnikovom lozinkom. Iako sigurnosti našeg servera poklanjamo punu pažnju, za sigurnost korisničkih podataka ne odgovaramo jer ona ovisi i o drugim čimbenicima na koje ne možemo utjecati, poput redovitog ažuriranja lozinke i biranja jake lozinke.

Svrha prikupljanja podataka

Svrha prikupljanja osobnih podataka jest pružanje usluge prijave i pristupa zaštićenom sadržaju, bilo da se radi o fizičkom ili digitalnom proizvodu, te se koriste isključivo u tu svrhu. Za korištenje osobnih podataka u marketinške svrhe, kupac mora dati svoju dozvolu u za to predviđenom dijaloškom okviru.

S kime se dijele osobni podaci kupca?

Osobni podaci korisnika nikada neće biti izručeni trećoj strani bez njegovog izričitog pristanka.

Način i vrijeme čuvanja osobnih podataka

Osobni podaci za korisnike koji su kreirali račun za pristup V1 Zoni čuvaju se dok se ne ispuni jedan od dva uvjeta: (a) korisnik je izbrisao svoj račun ili (b) V1 Zona je prestala s radom.

Osobni podaci čuvaju se na odabranom serveru tvrtke koja pruža usluge web hostinga, te nije u vlasništvu V1 Travel Corner j.d.o.o.. Stoga mi ne snosimo pravnu odgovornost za eventualni napad od strane računalnih hakera na server i krađu osobnih podataka s istog.

Pravo korisnika na brisanje i izmjenu podataka

Korisnik koji je na našim mrežnim stranicama kreirao račun, putem istoga može pristupiti svojim osobnim podacima. Kroz račun ih može mijenjati ili izbrisati. Također, može od nas tražiti brisanje svog računa, te posljedično i osobnih podataka putem mail adrese v1travelcorner@gmail.com.

O svakoj izmjeni politike privatnosti i politike kolačića kupci će biti obaviješteni putem ovog dokumenta.

hrHrvatski
Scroll to Top